Prijs en aanbod

Voor elke massage word er 20€ per 30 min gevraagd. Dit is echt massagetijd.

Eerst is er een kort gesprek voor de massage en achteraf een kleine nabespreking .

De verschillende massages kunnen gecombineerd worden .

Hot stone massage

Deze massage is een intensieve warmtemassage en een weldaad voor lichaam en geest. De warmte en de 'druk' van de stenen dringen diep door tot in de kern van de spieren. Deze massage verlicht niet alleen spanningen, maar zorgt ook voor een diepe relaxatie en ontgifting. En je krijgt er een enorme energieboost van!

Tijdens de massage gebruiken we afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen) die opgewarmd worden tot een temperatuur van 45 graden. Na het plaatsen van de stenen op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en speciale massageolie.

De ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is de meest bekende massage. Het is een zachte, warme lichaamsmassage die lichaam en geest volledig tot rust laat komen. Opgebouwde spanningen worden meteen weggenomen, zodat je met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt.

Deze ontspannende lichaamsbehandeling is uitermate geschikt voor wie te kampen heeft met stress, een burn-out of een depressie. Maar ook als je geen klachten hebt, is een ontspanningsmassage gewoon heerlijk genieten!

Een ontspannende massage bij De Droom geeft je een moment van rust en aandacht voor jezelf, iets wat in deze drukke maatschappij wel eens vergeten wordt.

Wat is Hot- en Coldstone?

Bij een hot- en coldstone massage wordt afwisselend gebruik gemaakt van warme en koude stenen. De warme stenen zorgen ervoor dat bloed- en haarvaten zich verwijden, de bloedsomloop verbetert en afvalstoffen worden beter uit het lichaam afgevoerd. Dit in combinatie met koude stenen zorgt ervoor dat de bloedvaten zich weer zullen vernauwen. De afwisseling van warm en koud zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De hot- en coldstone massage is zeer geschikt voor mensen met vermoeide benen, spierpijnen, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, vermoeidheid....

Vacussage of cuppingmassage .

Vacussage, ook gekend als cupping massage betekent het plaatsen van "cups" op het lichaam. Deze cups zijn bodycups die zuurstofarm (vacuüm) worden gemaakt, vervolgens op het lichaam worden geplaatst en zich vastzuigen op de gewenste locaties.

Binnen de Oosterse geneeskunde is cupping een veelvuldig gebruikte zuigtechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. De vastgezogen cups op de huid vervoeren energie en bloed naar een plaats waar de verstorende energie het lichaam kan verlaten via de poriën.

Het lichaam wordt eerst ingemasseerd met massageolie, waarna er cups aangebracht worden op strategische plaatsen. Onder de cups treedt er een zeer sterke doorbloeding op. De cups worden over het lichaam bewogen, wat een zeer diepgaand en krachtige uitwerking geeft.

Door gebruik te maken van Vacussage-technieken kunnen de gifstoffen aan het huidoppervlak worden gebracht zodat het voor het lichaam veel eenvoudiger wordt om deze te verwijderen.

Cupping massage is niet pijnlijk maar kan wel een onaangenaam gevoel geven. De vacuümkracht van de cup kan eventueel aangepast of vermindert worden. Het effect van cupping massage is echter wel afhankelijk van de zuigkracht die door de cupping ontstaat. Daar waar de cup geplaatst geweest is kan achteraf een rode tot paarse verkleuring van de huid ontstaan die na een paar dagen weer verdwijnt.

Vacussage heeft een enorme dieptewerking en is vooral effectief in de bestrijding van pijn.

Kindermassage vanaf 4 jaar

Ook kinderen ervaren stress; zoals drukke agenda's, hoge verwachtingen, etc. Massage zorgt dat kinderen tot rust kunnen komen.Tijdens het masseren komt het knuffelhormoon 'oxytocine' vrij in het lichaam. Door dit hormoon te stimuleren gaan kinderen zich veilig en ontspannen voelen. Na een massage gaan ze zich ook beter kunnen concentreren.
Kinderen die zich regelmatig laten masseren worden zich meer bewust van hun eigen fysieke lichaam en eigen fysieke grens. Kindermassage geeft een positief lichaamsbesef.Effecten kindermassage:- beter slapen
- beter leren
- zich beter concentreren
- beter samen werken
- beter samen spelen
- beter communiceren
- beter groeien
- minder agressief worden Dit alles zorgt ervoor dat een kind zich goed voelt in zijn vel!


De massage is altijd in aanwezigheid van een ouder/verzorger

Ik werk voorlopig nog alleen en kan dus  geen duo massage aanbieden.

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust.

Reserveer uw massage